Posted:
Fictie: Google ondersteunt geen elektronische overboeking voor mijn land omdat ze daar geen zin in hebben.

Feit: Er zijn allerlei factoren waarmee we rekening moeten houden wanneer we elektronische overboeking in nieuwe landen als betaalmethode beschikbaar stellen. We zijn voortdurend bezig om onze betalingsopties voor uitgevers in alle regio's zo veel mogelijk uit te breiden.

Wanneer we elektronische overboeking (onze snelste betaalmethode) in een nieuw land als betaaloptie ter beschikking stellen, krijgen we uit allerlei andere landen verzoeken om deze optie daar ook beschikbaar te stellen. Wat we daar nu over kunnen zeggen, is: staat genoteerd! We willen elektronische overboeking in zo veel mogelijk landen beschikbaar stellen, maar we moeten met allerlei factoren rekening houden voordat dit kan, waaronder juridische en bankgerelateerde beperkingen.

We zijn voortdurend bezig de beperkingen op te lossen die de lancering van elektronische overboeking in meer landen vertragen, en in de tussentijd willen we u hartelijk danken voor uw geduld in deze kwestie. U weet uiteraard het beste wat er in uw land mogelijk is: als er betaalmethoden zijn die we niet aanbieden, maar die handig zouden zijn, laat het ons dan weten! We zijn altijd benieuwd naar suggesties van de lokale experts.

Geplaatst door Elizabeth Ferdon - Team AdSense Betalingen

Posted:
In het tweede deel van onze videoserie 'Aanvullende hulpmiddelen voor website eigenaren' laat Deborah Chang zien hoe website-eigenaren met de Webmasterhulpprogramma's van Google ervoor kunnen zorgen dat hun site correct wordt geïndexeerd in de zoekmachine van Google. De Webmasterhulpprogramma's zijn krachtige hulpprogramma's waarmee website eigenaren informatie kunnen verzamelen, bijvoorbeeld welke websites een link naar hun site bevatten, met welke zoekwoorden hun site het beste gevonden wordt en hoe zij de laadtijden van hun site kunnen versnellen.


Geplaatst door Matthew Carpenter-Arevalo - Inside AdSense team

Posted:
Wij maken het onze website eigenaren graag zo makkelijk mogelijk om hun weg te vinden tussen de vele Google-producten. Daarom zijn we blij dat we het eerste deel van onze videoserie 'Aanvullende hulpmiddelen voor website eigenaren' kunnen aankondigen. Deze video's zijn bedoeld als kennismaking met andere Google-producten die interessant zijn voor AdSense-website eigenaren. We laten bijvoorbeeld zien hoe u uw site maximaal zichtbaar maakt voor adverteerders, hoe u ervoor zorgt dat uw site correct wordt geïndexeerd in de zoekmachine van Google, hoe u op uw site meer interactie met gebruikers mogelijk maakt en hoe u informatie verzamelt over het verkeer naar uw site.

In het eerste deel van de videoserie toont onze eigen Vijay Vachani (lid van het AdSense-team) u de ins en outs van DoubleClick Ad Planner. Hij legt uit hoe adverteerders informatie over uw site kunnen vinden via Ad Planner, en hoe u kunt profiteren van de functies in het 'website eigenarencentrum' van Ad Planner.

Geplaatst door Matthew Carpenter-Arevalo - Inside AdSense team