Heeft u uw e-mailvoorkeuren voor AdSense in de afgelopen tijd gecontroleerd? Zo niet, dan loopt u mogelijk belangrijke informatie en speciale aanbiedingen mis zonder dat u dit doorheeft. Neem even de tijd om u aan te melden en uw e-mailvoorkeuren bij te werken op het tabblad 'Mijn account'.

Wilt u worden uitgenodigd voor aankomende evenementen, zoals de AdSense in uw stad? Zorg ervoor dat u het selectievakje naast 'Speciale aanbiedingen' aanvinkt wanneer u uw e-mailvoorkeuren bewerkt zodat u op de hoogte blijft van weggeefacties en andere speciale programma's in uw omgeving.

Wilt u tips van het AdSense-team hoe u meer geld kunt verdienen met uw AdSense-account? Vink het selectievakje 'Hulp op maat en suggesties voor prestaties' en/of 'Nieuwsbrieven' aan zodat we persoonlijke begeleiding kunnen leveren om uw prestaties te verbeteren en uw inkomsten te maximaliseren.

Wilt u ons helpen AdSense te verbeteren door functies, zoals de nieuwe AdSense-interface, te testen? Vink het selectievakje 'Google Marktonderzoek' aan om uw waardevolle feedback met ons te delen via enquêtes en bètatests.

Wilt u promoties en belangrijke updates voor andere Google-producten ontvangen die u kunnen helpen uw zaken met AdSense uit te breiden? Vink het selectievakje 'Informatie over andere producten en services van Google waarin u wellicht geïnteresseerd bent' aan zodat we u nieuws en coupons kunnen sturen op basis van uw mogelijke wensen.

We willen u graag met tips en promoties helpen meer geld te verdienen, u uitnodigen voor persoonlijke evenementen en uw feedback verzamelen zodat we AdSense kunnen blijven verbeteren. Meldt u dus aan, werk uw voorkeuren bij en profiteer van de mogelijkheden die het AdSense-team u kan bieden!


Artikel door Katrina Kurnit - Inside AdSense-team
Geplaatst door Nathaniel Kolenberg - Inside AdSense-team