Indien u van plan bent meer klanten te werven, dan is dit artikel iets voor u.

Wist u dat u online adverteren bij Google kunt gebruiken om meer klanten te werven? Met dit artikel starten we een reeks van artikelen om uit te leggen hoe u dit kunt doen met Google AdWords.

Er wordt veel gesproken over de economische neergang de laatste tijd, maar er is nog steeds groeipotentie voor de online economie. U weet dat uiteraard, aangezien u al Google AdSense gebruikt om de vruchten te plukken van de groei van de online economie. Als u ernaar opzoek bent meer klanten naar uw site te trekken, kunt u dit doen door ons programma voor online adverteren te gebruiken, AdWords.

Met AdWords bepaalt u waar uw advertentie vertoond wordt: welk land, welke regio of stad. Als iemand op Google zoekt laten we niet alleen zoekresultaten zien maar ook tekstadvertenties. Deze advertenties worden alleen vertoond voor relevante zoekopdrachten. U bepaalt in welke gebieden uw advertentie vertoond wordt (bijvoorbeeld alleen in uw stad of regio).

Ook stelt u uw eigen budget in en heeft u volledige controle over uw kosten. Er is geen minimumbesteding vereist, het bedrag dat u voor AdWords betaalt kunt u volledig zelf bepalen. U kunt bijvoorbeeld een dagbudget van 5 euro instellen en een maximum van 10 cent aan kosten voor iedere klik op uw advertentie. U kunt uw campagne zo instellen dat u alleen betaalt als er iemand op uw advertentie klikt en er geen kosten zijn voor het vertonen van de advertentie.

Klinkt dit interessant? We bieden nu € 50,00 gratis advertentietegoed aan voor nieuwe adverteerders! We willen u graag helpen te starten met uw AdWords account, dus we bieden € 50,00 tegoed aan voor uitgevers die in aanmerking komen. Om dit advertentietegoed te ontvangen kunt dit formulier invullen en , indien u in aanmerking komt, ontvangt u een email met uw persoonlijke tegoed van € 50,00. U komt in aanmerking voor dit gratis advertentietegoed als u:
- Een goedgekeurd AdSense-account heeft dat is opgezet voor 1 februari 2009 en uw account op dit moment niet beoordeeld wordt in verband met een overtreding
- Een factuuradres in Nederland heeft
- Nog geen AdWords-account heeft

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is geldig tot 31 maart 2009. Het advertentietegoed is alleen beschikbaar voor nieuwe Google AdWords-klanten die op het moment dat de promotiecode wordt ingevoerd een account hebben van minder dan 14 dagen oud. Om oneigenlijk gebruik te voorkomen vragen wij u een betaalmethode op te geven en wordt éénmalig € 5,- aan activeringskosten in rekening gebracht. De volledige voorwaarden voor gebruik van het advertentietegoed zijn te vinden op www.google.nl/adwords/voorwaarden.

Gedurende de komende weken zullen we meer AdWords informatie met u delen op dit blog om u te helpen bij het starten met AdWords.

Wordt vervolgd...

Geplaatst door Victoria Tchoudakov

AdWords Marketing Team