Veel van onze uitgevers hebben in mei interesse getoond in het doneren van een deel van hun verdiensten aan de slachtoffers in China en Myanmar (Burma). Jullie mening is gehoord, vandaar dat het ons genoegen is om aan te kondigen dat u volgende week een gedeelte van uw tot 30 November 2008, nog niet uitbetaalde inkomsten kunt doneren voor reconstructie werk in deze gebieden. De aardbevingen zijn inmiddels voorbij en de oceaan weer kalm, maar uw hulp is nog dringend nodig. Of u nu inkomsten heeft van $0.10 of $100, we nodigen u uit om volgende week mee te doen. Als iedereen een enkele dollar zou doneren dan kunnen we een verschil maken voor deze gebieden.

Zoals u wellicht verwacht zijn er enkele voorwaarden om te kunnen doneren en ons normale beleid is ook zoals gewoonljk weer van toepassing, vraag dus niet aan anderen om op uw advertenties klikken om uw inkomsten te verhogen. Voor meer informatie over deelname, bekijk dit formulier.

Ten slotte, wellicht heeft u interesse om uw inkomsten gedeeltelijk te doneren aan andere goede doelen of organisaties. Google is op lokaal niveau al bezig met verschillende liefdadigheidsinitiatieven. Hou de blog in de gaten voor toekomstige mogelijkheden om te doneren.

Gepost door Andre, AdSense publisher support