Posted:
We ontvangen regelmatig vragen over de ins en outs van het AdSense pincodeproces en we hebben daarom een korte video gemaakt om het een en ander nader te verklaren.Uiteraard zijn er meer bronnen van informatie over de PIN beschikbaar. Zo leggen wij in ons helpcentrum uit waarom u de pin nodig heeft, hoe deze eruit ziet en vindt u er een uitgebreide beschrijving van het gehele pincodeproces.

Bekijk al onze videos op YouTube:
Posted:
Het doel van Google is om alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar te maken. Onze zoekmachine is ons primaire hulpmiddel bij het behalen van dit doel, maar hoe zit het met alle informatie die achter de firewalls van bedrijven opgeslagen is? We begonnen te beseffen dat om onze doelen te kunnen halen, we mee moesten helpen om alle bedrijfsinformatie beschikbaar te maken voor zakelijke gebruikers, zoals onze AdSense uitgevers. Er zijn voor gebruikers drie soorten van informatie: hun persoonlijke informatie, bedrijfsinformatie en tot slot alle andere informatie die beschikbaar is op het web. Als we de aandelenkoersen, filmtijden of reisinformatie willen bekijken dan is deze informatie snel te vinden via Google.com, maar waarom duurt het altijd lang om oude presentaties of product documenten opgeslagen op uw intranet, file share of ergens anders op uw netwerk te vinden? We willen dat u in staat bent om al uw bedrijfsinformatie net zo makkelijk te vinden als de weersvoorspelling op Google.com.

Om dit mogelijk te maken, hebben we een uitgebreide selectie van zoekproducten, zodat zakelijke gebruikers snel en veilig kunnen vinden wat ze nodig hebben. De Google Mini en Google Search Appliance zijn ontworpen om u te helpen relevante informatie te vinden, ongeacht of het opgeslagen is op uw intranet, file share, CRM, agenda, web servers en nog veel meer. Wij ondersteunen namelijk meer dan 220 soorten bestanden en 109 verschillende talen.

De Google Mini kan relevant zoeken ondersteunen tot 300.000 documenten op een website of intranet inclusief basis beveiliging op document niveau. De Google Search Appliance is ontworpen voor klanten die, aanvullend op het ontvangen van zeer relevante resultaten, moeten zoeken in een groter documenten bestand (tot 30 miljoen), toegang moeten hebben tot informatie opgeslagen in systemen van derden, geavanceerde beveiliging integratie vereisen en een groter aantal gebruikers moeten ondersteunen.

Onze zoekapplicaties worden ook gebruikt om uw klanten te helpen met het vinden van wat ze zoeken op uw website. Om te zien wat andere mensen doen met de Mini gaat u naar onze wereldkaart met succes verhalen en enkele van onze Enterprise supersterren.

Als u meer wilt weten over hoe onze zoektechnologie uw bedrijf kan helpen, kunt u contact opnemen met ons sales team.

Posted:
Na het posten van de update over de voorwaarden van het AdSense programma hebben we een aantal vragen ontvangen over het privacy beleid en de taal waarin de voorwaarden binnen de AdSense accounts weergegeven worden. In deze post willen we daarom graag het een en ander nader toelichten.

Privacy beleid

We kunnen en zullen geen advies geven wat betreft de tekst die u kunt gebruiken voor het privacy beleid op uw specifieke site, immers, alles sites zijn uniek en de van toepassing zijnde wetgeving is regioafhankelijk. Wellicht is het nuttig om online bronnen van organisaties als het Network Advertsing Initiative, te raadplegen voor advies op dit gebied.

Weergavetaal

Momenteel zijn de bepalingen en voorwaarden van AdSense per land beschikbaar in één taal. Dit is de taal die wettelijk gezien bindend is. Als gevolg hiervan kan het voorkomen dat de voorwaarden weergegeven worden in een taal die afwijkt van de taal waarin u gewoonlijk uw account bekijkt.

U kunt de voorwaarden uiteraard bekijken in een taal naar keuze, maar houd er rekening mee dat de voorwaarden variëren op basis van het land of de regio van de adresgegevens in uw account. Wanneer u een ander land selecteert, ziet u bepalingen en voorwaarden die niet gelijk zijn aan die in uw account en daarom wellicht niet op u van toepassing zijn.