Posted:
Regelmatig brengen wij wijzigingen aan in onze algemene voorwaarden, zodat deze afgestemd blijven op het algemene Google beleid en toekomstige producten en diensten. Binnenkort zal u bij het inloggen op uw AdSense account gevraagd worden akkoord te gaan met de vernieuwde algemene voorwaarden.

De wijzigingen hebben onder meer betrekking op onze producten, hun functionaliteit en het onderwerp privacy. Met de update van de algemene voorwaarden lopen we in het bijzonder vooruit op producten die in de toekomst beschikbaar komen. Deze zullen wellicht anders geprijsd en beheerd worden dan ons huidige aanbod aan producten.

Een andere belangrijke verandering richt zich op het transparantiebeleid, dat uitgevers voorschrijft gebruikers op de hoogte te stellen wanneer zij bij het weergeven van advertenties bijvoorbeeld informatie uit cookies gebruiken.

Naast de eerdergenoemde wijzigingen hebben we ook een aantal andere kleine veranderingen doorgevoerd en we raden u daarom aan de algemene voorwaarden goed door te lezen, alvorens u ermee akkoord gaat.

Posted:
In de vorige post lieten we u weten dat het pincodeproces nu in werking gezet wordt zodra uw saldo voor de eerste keer de drempel van $10 bereikt. In overeenstemming met deze verandering zullen uitgevers voortaan bij het bereiken van $10 aan inkomsten ook gevraagd worden een betalingsmethode en belastinggegevens op te geven.

Meer informatie over de verschillende stappen die u moet doorlopen voorafgaand aan uitbetaling van uw AdSense inkomsten vindt u in de betalingsgids.