Posted:
Zoals u weet, kunnen in Nederland gevestigde uitgevers hun inkomsten alleen rechtstreeks op hun bankrekening ontvangen. Als u in het verleden ervoor gekozen hebt uw AdSense inkomsten per cheque te ontvangen en nog geen bankrekeningnummer opgegeven heeft, is er nu automatisch een inhouding op uw account van toepassing. Dit betekent dat uw inkomsten niet uitbetaald kunnen worden. Door het opgeven en controleren van een bankrekening voor elektronische overboeking kunt u deze inhouding verwijderen. In de tussentijd worden klikken en weergaven gewoon geregistreerd en blijft u inkomsten genereren.

Posted:
We hebben goed nieuws voor uitgevers die pagina’s in het Indonesisch beheren. AdSense voor zoeken is nu namelijk ook beschikbaar in de Indonesische taal.

Posted:
Op zaterdag 11 augustus zal er onderhoud plaats vinden aan het AdSense systeem. Hierdoor zult u tussen 19:00 uur en 21:00 uur geen toegang hebben tot uw AdSense account.

Tijdens de werkzaamheden worden advertenties gewoon weergegeven en ook uw inkomsten zullen onveranderd geregistreerd worden. Wij rekenen op uw begrip en bedankt voor uw geduld.